Saltar apartados

Amb el lloc 473, la Universitat d'Alacant entra en el rànquing de Leiden de les 750 millors universitats del món

És la segona de totes les espanyoles en ciències socials i la primera de les valencianes

Alacant, 7 de maig de 2014

La Universitat d'Alacant entre les millors 500 del món segons el prestigiós rànquing de la Universitat de Leiden “CWTS Leiden Ranking-2014”. Publicat el passat 30 d'abril i fet pel Centre for Science and Technology Studies, referència mundial en la matèria, aquest rànquing està considerat internacionalment com “el més acadèmic” lloc que mesura a nivell mundial l'activitat científica de les 750 millors universitats.

El rànquing de Leiden es basa en exhaustius indicadors i paràmetres bibliomètrics a fi de calibrar molt detalladament la productivitat científica de les universitats i ponderar l'impacte de la transferència dels resultats i la recerca cooperativa i part de les publicacions indexades en la Web of Science “referència principal a fi de computar la productivitat, indicis de qualitat i l'impacte de la transferència dels resultats de la recerca”.

En l'edició de 2014, la Universitat d'Alacant apareix per primera vegada entre les millors 500, amb el lloc 473. En el rànquing general de tots els camps científics, la UA ocupa el quinzè lloc de totes les espanyoles per davant d'universitats com la Complutense de Madrid, la Universitat Politècnica de Catalunya o la Universitat de Salamanca, entre altres.

A més, cal destacar que en el camp de les Ciències Socials “que en aquest rànquing també inclou les Arts i Humanitats”, la Universitat d'Alacant és la segona de totes les espanyoles que apareixen i la primera de les valencianes. En aquest sentit, en el camp de les Ciències Naturals, la UA ocupa el cinquè lloc de les espanyoles i la segona en el cas de les universitats situades a la Comunitat Valenciana.

 

Més informació sobre el Rànquing de 2014 en la web.

 

 

Comenta aquesta notícia en Facebook o en Twitter.

Actualitat Universitària


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464