Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • La Universitat d'Alacant posa en marxa un p..ules de conversa en valencià en 7 municipis

La Universitat d'Alacant posa en marxa un programa d'aules de conversa en valencià en 7 municipis

La Universitat d'Alacant (Servei de Llengües i Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana) ha posat en marxa un programa d'aules de conversa als campus d'Alcoi i de Sant Vicent del Raspeig i en diversos municipis amb l'objectiu de fomentar l'ús i l'aprenentatge del valencià. La iniciativa té el suport, a través de les seus i aules universitàries, de diversos ajuntaments com els d'Alcoi, Elda, Oriola, Saix, Torrevella i Villena, i Escola Valenciana.

Les aules de conversa són un reforç molt important per a aprenents de valencià, ja que els ajuden a practicar la parla d'una manera distesa i a interactuar amb moltes altres persones, mentre debaten sobre temes d'actualitat, participen en situacions comunicatives i exposen les seues opinions.

Per a afavorir l'aprenentatge, les classes de conversa es basen en grups reduïts d'unes sis persones, conduïts per personal seleccionat pel Servei de Llengües de la Universitat d'Alacant. Participar en les aules de conversa és gratuït i està obert a qualsevol persona amb ganes de millorar l'ús del valencià oral.

A Elda, Oriola, Saix i Torrevella, simplement cal anar a l'espai habilitat corresponent i posar-se a parlar. A Alcoi i Villena, cal fer una reserva prèviament. Per a assistir a les sessions de conversa que organitza el Centre d'Autoaprenentatge de Valencià (CAU) al campus de Sant Vicent, cal inscriure's abans en els formularis disponibles al CAU, als baixos de la Biblioteca General. Durant el curs anterior, vora 1.500 persones van participar en les sessions de conversa del CAU.

Es pot ampliar la informació sobre horaris, localització i procediments d'inscripció, en les webs del programa d'aules de conversa i del CAU.

 

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464